Main Page Sitemap

Most popular

#191 : maken tracie : humidifier (view zelf all by) : zelf June 13, 2015, 03:14 PM : make And just as I hit post, I thought "virtual cookie exchange." A collection of favorite cookie recipes. #197 : Don Fitch : (view all by) : June 14, 2015..
Read more
In meubels meubels een woonkamer doet een variant zonder lades goed dienst als boekenkast, zoals weighted je op de foto hierboven puzzle kunt zien.Lago wereldwijd vertegenwoordigd in meer dan make 400 zorgvuldig uitgezochte meubelzaken en make in verschillende lago winkels in steden doorheen heel Italië en Europa, zoals...
Read more

Maken kruiswoordpuzzel
maken kruiswoordpuzzel

De online-puzzel komt in maken beeld (met eigen internetadres - zie adresregel).
Ned.-Engels, Ned.-Frans, Ned.-Duits en Ned.-Spaans.
Geef de woorden en aanwijzingen, gescheiden door spatie, op!
Bijvoorbeeld, als je een your puzzel met kruiswoordpuzzel alleen de woorden "kat" en "hond" had, een kruiswoordpuzzel kan niet worden maken gemaakt omdat er system maken geen gezamelijke letter tussen cream de twee woorden.Klik op your "Kruiswoordpuzzel maken" en print het resultaat.Op de Breinbreker-pagina staan ook kruiswoordraadsels in twee talen,.a.Kruiswoordpuzzel, kruiswoordpuzzels met een persoonlijk tintje, niet alleen standaard-puzzelwoorden.Wilt u de puzzel printen klik dan op PDF maken of Word en geef een printopdracht zodra de puzzel in Adobe, reader of Word is geopend.Als je een hint nodig hebt, kijk dan in het puzzelwoordenboek.Type maken direct daarna het woord dat volgens u moet worden ingevuld.Voer eerst het woord in, dan een spatie en dan op dezelfde regel de omschrijving die bij dat woord past. Klik op de rode knop "Edit" als u nog wijzigingen wilt aanbrengen. Surf kruiswoordpuzzel naar m/ - Geef de kruiswoordpuzzel een naam en voer die in op de regel onder "Crossword Title".Door dit adres aan anderen te verstrekken kan de puzzel met anderen worden gedeeld.Hier kun je een Nederlandse make kruiswoordpuzzel maken. Wilt u make de make puzzel met anderen delen via bijvoorbeeld Twitter, Hyves of Gmail gebruik dan de knop "Share".
Is de puzzel klaar klik dan op your de rode knop "Publish".
Geef in your het tekstvak per regel én woord op, gevolg door een spatie en daarna de aanwijzing.
Als een woord in make je kruiswoordraadsel niet kan kruisen met een ander woord, kan de puzzel niet worden gemaakt.
(én woord/aanwijzing per regel waarom?
Voer bij "Create a password" make een password in waarmee u later bij de puzzel kunt komen om bijvoorbeeld de oplossing make op te vragen of de puzzel aan te passen.
Wilt u als beheerder beschikken over de oplossing van your de puzzel, surf dan naar de puzzel, klik op "Answer Key" en voer het wachtwoord in dat u bij het maken van de puzzel hebt make opgegeven.
Voer in het witte cleaners veld de woorden in die in de kruiswoordpuzzel moeten worden opgenomen en de omschrijvingen van de woorden.Maak zelf online een kruiswoordpuzzel met onze gratis webapp.Voorbeeldpuzzel: voorbeeldpuzzel in embedded vorm. Klik op "Regenerate" als u de puzzel anders wilt vormgeven.Met, crossword Labs is het mogelijk om op uiterst snelle wijze kruiswoordpuzzels te ontwerpen, die online, maar ook op papier kunnnen worden opgelost.Woordzoekers, kruiswoordpuzzels en cryptogrammen, woordzoekers. Klik op de rode knop "Generate" om de puzzel te laten genereren. Handel als volgt om de puzzel op te lossen: Klik op de omschrijving van een woord en de omschrijving en de bijbehorende vakjes kleuren blauw.Print het kruiswoordraadsel als een PDF your of op papier.Bouw verschillende soorten interactieve puzzels voor op school, thuis of werk!

De leukste kruiswoordraadsels speel je online.
Inclusief Hint knop als je er niet uit komt, en Controle kruiswoordpuzzel knop tijdens het spelen.
2 puzzelwoorden gevonden voor, kruiswoordpuzzel.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap